Wat is de kracht van transformatieve coaching?

Het haalt het beste van jou naar boven. Voor groei en bloei, privé en in je werk. Voor een veerkrachtig en fijn leven in de breedste zin van het woord. Jezelf zien als een compleet mens waarin je struggles goud waard zijn. Boordevol informatie om te onderzoeken en ontdekkingen te doen die je leven weer verrijken.


Dat doet transformatieve coaching. "Alles van jezelf en niets van Maggi" zeggen we altijd. Een proces waarin je niets hoeft toe te voegen aan jezelf. Alles wat je nodig hebt is er al. Wat je gaat doen is bewust aanschouwen en opnieuw kijken wat je wilt. Opnieuw keuzes maken. Wat laat je zien en wat laat je achterwege voor dat krachtige fijne leven waar we allemaal zo naar verlangen!

-Alles van jezelf en niets van Maggi-


Proces van transformatie

In het proces van transformeren word je bewust van je oh zo menselijke gedrag. Gedrag dat we allemaal herkennen. Gedrag dat je ondersteunt maar ook gedrag waarvan je wellicht zult ontdekken dat het je in de weg zit. Wat kost dat gedrag je? Wat levert het gedrag je op? Wil je dat? Of wil je het anders? Wil je écht een vervuld leven, fijne relaties met de mensen om je heen, dan mag en kan het anders.


Lange termijn winst

Gaan voor de lange termijn winst en kiezen voor gedrag waar je jezelf en je relaties mee optilt. Meer ontspanning, meer plezier, meer samenwerking, meer het gevoel van samen. Daar zit geluk, het gevoel van verbinding en de juiste balans. Samen grote plannen maken en deze realiseren.

Genieten van het proces en nog meer van het prachtige resultaat. Mooie uitwisselingen onder elkaar. Goede overleggen die ergens toe leiden. Waar aandacht en betrokkenheid mooie en werkbare resultaten laten zien. Het beste in ieder naar boven haalt. Je beleeft dat het magisch is nadat je het hebt ervaren. Ontdekken en verkennen

Dit grote genoegen is aan ons om mee te lopen met individuen en teams die twinkeling en groei willen ervaren. Daar waar het moeiteloos mag gaan, het soepel kan lopen onderling. Waar samenwerking ook echt als samen voelt. Een plan dat met elkaar wordt gedragen is zoveel kleurrijker en vol spirit. De energie van samenwerking is hoog en geeft voortgang en plezier. Zeker in deze tijd waarin alles wat zo gewoon was ineens anders moet. Waarin het zoeken naar een nieuwe vorm ook onduidelijkheid en daarmee onrust met zich mee brengt. De transformatie naar opnieuw verbinden is dan ook meer dan welkom.

Vind je het leuk om eens wat ervaringen te horen? Om bij jezelf op te merken of het iets in jou raakt. Dat wat je kunt inzetten voor jezelf of voor je team. Waarin jij groei, bloei en vooruitgang ziet. Schroom niet, laat het ons weten. We staan altijd open voor uitwisseling en verkenning. Gewoon om met elkaar te creëren. 


Ben je geïnspireerd?

Wil je weten wat we voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? 
Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak. We ontmoeten je graag!

Naam*
Emailadres *
Telefoon
Bericht
0 of 350