Veerkracht
Tekst

Veerkracht

4 Modules 0 Chapters 12 Lessen

Over deze training

In één klap is de wereld anders… jouw wereld ook. Er wordt aanpassing van ons gevraagd maar dat is niet zomaar gedaan. Aanpassen vraagt veerkracht.

 

Veranderingen op je werk, de Corona maatregelen, de impact op jouw privé situatie en wellicht speelt er nog veel meer. Thuiswerken is inmiddels voor velen de norm geworden. Ons sociale leven is ingrijpend veranderd en ook de manier waarop we onze accu weer op kunnen laden moeten we drastisch veranderen.

 

Ieder ervaart dat op zijn eigen manier. Hoe ervaar jij het? Welke impact heeft het op jou? Is er bijvoorbeeld makkelijker ‘ruis’ op de lijn? Of merk je dat alle veranderingen toch wel erg veel van je vragen? Waar loop je tegenaan?

 

In het programma ‘Veerkracht’ onderzoek je de impact van de veranderingen op jou. In een aantal stappen ontdek je wat er onderliggend mee speelt in het onbehaaglijke gevoel of probleem. Gevoelens en emoties maken plaats voor begrip en er ontstaat ruimte waar alles mogelijk is. Je krijgt weer grip. Het voldane gevoel wat je krijgt, wanneer ‘het kwartje valt’. 

 

Wat er gebeurt kun je niet veranderen, wel wat het met je doet!

Learn more

Overzicht lessen

Alleen voor cursisten
3 Lessen

Module 1 Je verhaal

In deze eerste module heten we je van harte welkom en ga je je motivatie voor je deelname aan dit Veerkracht programma uitschrijven.

 

Ook leer je hoe ons brein werkt en ga je aan de slag met je verhaal. Wat is er gebeurd en hoe ervaar je dat? 

Alleen voor cursisten
3 Lessen

Module 2 De bron

In deze tweede module ga je ontdekken waar je energielek zit, datgene waar je echt last van hebt om vervolgens de bron te achterhalen.

Alleen voor cursisten
3 Lessen

Module 3 Wat wil jij?

Deze derde module is best pittig. Je gaat ontdekken en ervaren wat er voor zorgt dat het energielek in stand wordt gehouden. Gelukkig komt hier ook de oplossing binnen handbereik.

Alleen voor cursisten
3 Lessen

Module 4 Kwaliteiten en ergenissen

In deze module onderzoek je wat jouw kernkwaliteiten zijn en je gaat ontdekken hoe belangrijk complimentjes zijn.

Pen