Veerkracht
Tekst

Veerkracht

4 Modules 12 Lessen None

Over deze training

Foto: De zwanen die symboliseren verbinding.

Allereerst heten we je van harte welkom in de PowerUp Academy. De Academy waar programma's en coaching worden aangeboden die je stapsgewijs en actief laten werken aan vrijheid in datgene wat aandacht vraagt in je leven.

Wij wensen je in het transformerende proces heldere inzichten zodat je weer krachtig door kunt. Persoonlijk leiderschap wordt je nieuwe natuur waarmee je uitdagingen in situaties of relaties met vertrouwen tegemoet treed. 

Heb je een vraag? Schroom niet en mail deze naar team@powerup-academy.com. We komen er dan bij je op terug.

Bekijk voordat je begint eerst de navigatievideo   zodat je weet hoe je door het programma navigeert en aan de slag gaat. 

Commitment

Wat is jouw motivatie voor deze training? Welk uitdaging wil je aanpakken of welk doel heb je voor ogen? Hoe belangrijk vind je het om ermee aan de slag te gaan?

Het is heel nuttig om die gedachten of redenen op te schrijven. Het kan namelijk gebeuren dat je af en toe denkt hmmm.... lastig! Kijk dan naar je motivatie zodat je weer ruggesteun voelt om door te gaan. Niet opgeven en doorzetten maakt hét verschil voor je leven en geeft je de oplossing waar je mee verder kunt.

Dat is de Te doen in deze les. Maak een mooie tekst over de vraag 'waarom doe ik dit ook al weer?' .   Hang het op een mooie plek zodat je deze vaak ziet en leest. Het houdt je aandacht bij je doelen!

Te doen

1. Print het werkblad 'Waarom doe ik het ook al weer?' bij de download

2. Schrijf je motivatie

3. Geef het een mooie plek zodat je gefocust blijft op je doelen.

Veel succes!

Download  

Overzicht lessen

Alleen voor cursisten
3 Lessons

Module 1 Je verhaal

In deze eerste module heten we je van harte welkom en ga je je motivatie voor je deelname aan dit Veerkracht programma uitschrijven.

 

Ook leer je hoe ons brein werkt en ga je aan de slag met je verhaal. Wat is er gebeurd en hoe ervaar je dat? 

Alleen voor cursisten
3 Lessons

Module 2 De bron

In deze tweede module ga je ontdekken waar je energielek zit, datgene waar je echt last van hebt om vervolgens de bron te achterhalen.

Alleen voor cursisten
3 Lessons

Module 3 Wat wil jij?

Deze derde module is best pittig. Je gaat ontdekken en ervaren wat er voor zorgt dat het energielek in stand wordt gehouden. Gelukkig komt hier ook de oplossing binnen handbereik.

Alleen voor cursisten
3 Lessons

Module 4 Kwaliteiten en ergenissen

In deze module onderzoek je wat jouw kernkwaliteiten zijn en je gaat ontdekken hoe belangrijk complimentjes zijn.

Pen