Succevol Samenwerken
Tekst

Succesvol Samenwerken

4 Modules 0 Chapters 12 Lessen

Over deze training

Conflicten en gedoe transformeren naar een goede samenwerking legt de basis voor een gezonde organisatie. Op prikkeldraad kun je immers niet bouwen.

Ieder ervaart gedoe op zijn eigen manier. Hoe ervaar jij het? Welke impact heeft het op jou? Is er bijvoorbeeld makkelijker ‘ruis’ op de lijn? Of merk je dat alle veranderingen toch wel erg veel van je vragen? Waar loop je tegenaan?

In het programma ‘Succesvol Samenwerken’ onderzoek je de impact van het gedoe op jou. In een aantal stappen ontdek je wat er onderliggend mee speelt in het onbehaaglijke gevoel of probleem. Gevoelens en emoties maken plaats voor begrip en er ontstaat ruimte waar alles mogelijk is. Je krijgt weer grip. Het voldane gevoel wat je krijgt, wanneer ‘het kwartje valt’. 

Wat er gebeurt kun je niet veranderen, wel wat het met je doet!

Learn more

Overzicht lessen

ONLY FOR LOGGED-IN USERS
3 Lessen

Wat is er gebeurd?

In deze eerste module heten we je van harte welkom en ga je je motivatie voor je deelname aan dit succesvol samenwerken programma uitschrijven.

ONLY FOR LOGGED-IN USERS
3 Lessen

De bron

In deze tweede module ga je ontdekken waar je energielek zit, datgene waar je echt last van hebt om vervolgens de bron te achterhalen.

ONLY FOR LOGGED-IN USERS
3 Lessen

Wat wil jij?

Deze derde module is best pittig. Je gaat ontdekken en ervaren wat er voor zorgt dat het energielek in stand wordt gehouden. Gelukkig komt hier ook de oplossing binnen handbereik.

ONLY FOR LOGGED-IN USERS
3 Lessen

Kwaliteiten en ergernissen

In deze module onderzoek je wat jouw kernkwaliteiten zijn en je gaat ontdekken hoe belangrijk complimentjes zijn.

Pen