Sterk op je Werk

In één klap is de wereld anders... jouw wereld ook. We zijn meer thuis, meer op elkaar aangewezen dan ooit en tegelijkertijd hebben we de 1,5 meter afstand in acht te nemen. En alles staat compleet op z'n kop. 

Thuiswerken is inmiddels de norm geworden. En ieder ervaart dat op zijn eigen manier. Hoe ervaar jij het? Welke impact heeft het op jou?

Is er bijvoorbeeld makkelijker 'ruis' op de lijn? Mis je het even snel afstemmen met je collega? Of hebben jullie daar al helemaal je weg in gevonden? Waar loop je nog tegenaan?

In het programma 'Sterk op je Werk' onderzoek je de impact van dit nieuwe normaal op jou. Tijdens deze training helpen we je om voor jezelf een probleem, een onbehaaglijk gevoel te ontrafelen, waardoor er ruimte komt om het echt en naar tevredenheid op te lossen. Dat is transformatie. Het gevoel dat je kent als 'het kwartje dat valt'.

Hiermee leg de de basis voor een prettige werksfeer waarin samenwerken centraal staat. Wat heb je daarvoor nodig? Je ontdekt waar groei mogelijk is, voor jezelf en binnen je team. 

De corona crisis kunnen we niet 1-2-3- oplossen. Wat het met ons doet wel!

12 Les

Mee bezig

Nog niet gestart

Van Onmacht naar Kracht in de Liefde

Je hebt gekozen om te onderzoeken wat je van liefde afhoudt waardoor er issues in je leven ontstaan. Je ontdekt in dit programma de kracht van transformatieve conflictoplossing.

 

Na het doorlopen van dit stappenplan heb je inzicht in de bron waar vanuit je reageert in conflictsituaties en kun je zelfstandig conflicten oplossen. In dit transformerende proces krijg je inzichten en tools voor een liefdevol leven aangereikt en ga je vanuit je eigen authenticiteit en kracht in het leven staan. Je leven en je relaties zullen je meer geluk brengen en je vitaliteit verbeteren. 

13 Les

Mee bezig

Nog niet gestart

Anti - Dip - 10 - Daagse

Je wilt graag je Corona Dip oplossen. Je weer vrij en verbonden voelen met de mensen om je heen in deze wereld die op z'n kop staat. Want in één klap is de wereld helemaal anders... jouw wereld ook. Je merkt dat je dipt, in een mentaal dalletje zit. 

Tijdens deze 10-daagse helpen we je om voor jezelf het probleem, het onbehaaglijke gevoel te ontrafelen, waardoor er ruimte komt om het echt en naar tevredenheid op te lossen. Dat is transformatie. het gevoel dat je kent als 'het kwartje dat valt'. 

De coronacrisis kunnen we niet 1-2-3 oplossen. Wat het met ons doet wel!

10 Les

Mee bezig

Nog niet gestart
Pen