Succesvol Samenwerken

Conflicten en gedoe transformeren naar een goede samenwerking legt de basis voor een gezonde organisatie. Op prikkeldraad kun je immers niet bouwen.

Ieder ervaart gedoe op zijn eigen manier. Hoe ervaar jij het? Welke impact heeft het op jou? Is er bijvoorbeeld makkelijker 'ruis' op de lijn? Of merk je dat alle veranderingen toch wel erg veel van je vragen? Waar loop je tegenaan?

In het programma 'Succesvol Samenwerken' onderzoek je de impact van het gedoe op jou. In een aantal stappen ontdek je wat er onderliggend mee speelt in het onbehaaglijke gevoel of probleem. Gevoelens en emoties maken plaats voor begrip en er ontstaat ruimte waar alles mogelijk is. Je krijgt weer grip. Het voldane gevoel wat je krijgt, wanneer 'het kwartje valt'. 

Wat er gebeurt kun je niet veranderen, wel wat het met je doet!

12 Les

Mee bezig

Nog niet gestart

Veerkracht

In één klap is de wereld anders... jouw wereld ook. Er wordt aanpassing van ons gevraagd maar dat is niet zomaar gedaan. Aanpassen vraagt veerkracht.

 

Veranderingen op je werk, de Corona maatregelen, de impact op jouw privé situatie en wellicht speelt er nog veel meer. Thuiswerken is inmiddels voor velen de norm geworden. Ons sociale leven is ingrijpend veranderd en ook de manier waarop we onze accu weer op kunnen laden moeten we drastisch veranderen.

 

Ieder ervaart dat op zijn eigen manier. Hoe ervaar jij het? Welke impact heeft het op jou? Is er bijvoorbeeld makkelijker 'ruis' op de lijn? Of merk je dat alle veranderingen toch wel erg veel van je vragen? Waar loop je tegenaan?

 

In het programma 'Veerkracht' onderzoek je de impact van de veranderingen op jou. In een aantal stappen ontdek je wat er onderliggend mee speelt in het onbehaaglijke gevoel of probleem. Gevoelens en emoties maken plaats voor begrip en er ontstaat ruimte waar alles mogelijk is. Je krijgt weer grip. Het voldane gevoel wat je krijgt, wanneer 'het kwartje valt'. 

 

Wat er gebeurt kun je niet veranderen, wel wat het met je doet!

12 Les

Mee bezig

Nog niet gestart

PowerUp je Liefdesrelatie

Je hebt gekozen om te onderzoeken wat je van liefde afhoudt waardoor er issues in je relatie ontstaan. Je ontdekt in dit programma de kracht van transformatieve conflictoplossing.

 

Na het doorlopen van het krachtige proces heb je inzicht in de bron waar vanuit je reageert in conflictsituaties en kun je zelfstandig conflicten oplossen. Je krijgt door reflectie en bewustwording inzichten voor een liefdevolle relatie aangereikt. We wensen je een mooi liefdevol leven toe!

13 Les

Mee bezig

Nog niet gestart

Anti - Dip - 10 - Daagse

Je wilt graag je Corona Dip oplossen. Je weer vrij en verbonden voelen met de mensen om je heen in deze wereld die op z'n kop staat. Want in één klap is de wereld helemaal anders... jouw wereld ook. Je merkt dat je dipt, in een mentaal dalletje zit. 

Tijdens deze 10-daagse helpen we je om voor jezelf het probleem, het onbehaaglijke gevoel te ontrafelen, waardoor er ruimte komt om het echt en naar tevredenheid op te lossen. Dat is transformatie. het gevoel dat je kent als 'het kwartje dat valt'. 

De coronacrisis kunnen we niet 1-2-3 oplossen. Wat het met ons doet wel!

10 Les

Mee bezig

Nog niet gestart

Liefde Leven

In PowerUp Liefde Leven werk je aan de transformatie van je leven. Je wilt ontdekken wat je tegenhoudt om je vrij te voelen en vol liefde in het leven te staan. Iets houdt je tegen en dat wil je anders. Je wilt het écht anders en je bent klaar voor de waarheid.

Je zult versteld staan hoe je leven gaat veranderen met de inzichten door zelfreflectie en bewustwording. Waarom houdt angst je tegen?

Succes en veel plezier op deze ontdekkingstocht naar een leven vanuit liefde.

13 Les

Mee bezig

Nog niet gestart
Pen