Houd jij het vol?

Anne wel, in deze blog haar story.

Heb jij je thuis ook ingeruild voor kantoor en schoolklas met jezelf als begeleider? Dan ken je vast het gevoel dat je lontje steeds korter wordt. Heel menselijk maar wil je dit nog? 

Deze tijden zijn een ware challenge. Naarmate de maatregelen langer duren blijft je boog gespannen en raakt ontspanning steeds verder naar de achtergrond. Terwijl ontspanning zo belangrijk is voor je welzijn. Een uitdaging dus.


Veerkracht is een mooie term die staat voor meebewegen in alle omstandigheden. Met veerkracht is er inspanning en ontspanning. Zie de rietpalm voor je die meebeweegt met elke weersomstandigheid.

Ook wij als mens hebben de kunst in ons om veerkrachtig te zijn, net als de rietpalm. Veerkracht is de competentie die nodig is om met grote veranderingen om te gaan. Ook jij kunt stappen zetten in veerkracht. Anne deed het, lees verder voor haar story.


De wereld verandert, ook jij!

Stil staan kan niet meer, al zou je het willen. Veel wordt voor je bepaald en dat roept weerstand op. Je vrijheid die zo gewoon was is onder druk komen te staan. Velen worden geconfronteerd met gevoelens van irritatie, frustratie en machteloosheid.

Wat in jou maakt dat je reageert zoals je reageert? Dat je denkt wat je denkt, voelt wat je voelt en doet wat je doet?


Even niet storen..

Hoe is het voor jou? Daar word je bewust van wanneer je uit je routine stapt en met aandacht onderzoekt wat er in je om gaat. Waar ben je niet oké mee? Welke gedachten heb je die je stemming bepalen? Hoe reageer je op je omgeving?

Iedereen reageert anders op deze tijd dus jouw reactie is uniek en kent zijn eigen achtergrond.


Iedere dag weer leren!

Anne volgde ons PowerUp je Veerkracht programma. In haar tijd, op haar tempo en met safety first. Ze heeft zichzelf de vraag gesteld: 'Waarom voel ik me zoals ik me voel?'. Ze wilde haar energielek en het rotgevoel oplossen en kijken welke stappen ze kon zetten en dat heeft ze gedaan.

Een grote schat aan 'onderzoeksmateriaal' zit in jou verborgen. Het wacht op jou om opgemerkt te worden. Je rotgevoel, je gejaagdheid, je machteloosheid, je weerstand en frustraties. Allemaal zo begrijpelijke gevoelens waar we als mens in deze tijd mee dealen. 

Tijd voor inzicht in wat er wringt en welke gedragsveranderingen jou veerkrachtiger maken! 

-Life doesn't get better by chance, it get's better by change-

Jim Rohn


Anne haar story

Het Veerkracht programma heeft mij inzicht gegeven in hoe ik over mijzelf en de situatie dacht. Daar was ik me niet bewust van. Door het programma en de 'te doens' te doorlopen ontdekte ik bewuster dan ooit wat er in me omging en hoe het mijn stemming heeft bepaald.

Ik heb belangrijke en  ook confronterende inzichten gekregen. De diepere oorzaak van mijn reactie op alle maatregelen is nu opgelost en daar ben ik heel blij mee.

Ik voel me een ander mens. Ik ben rustiger en verdraagzamer met een andere kijk op mijzelf en de mensen om mij heen. Thuis en ook op mijn werk. Ik zie de toekomst weer rooskleuriger voor me!               -Anne-

PowerUP academy

Wil jij het ook anders? Het kan anders!


Christa van der Aa & Mariëlle Bekker

Geïnspireerd?

Wil je meer weten over transformatieve coaching en conflictoplossing en met ons kennismaken? 

Dat kan, laat het ons weten dan plannen we een afspraak. We zien naar je uit!

Naam*
Emailadres *
Telefoon
Bericht
0 of 350