De ideale klant

Soms heb je dat, dat je denkt: “geef mij maar 20 van deze klanten”. Dit keer een jonge manager die passie heeft voor zijn werk en ook met hart en ziel wil genieten van zijn gezin. Een manager die iedereen de aandacht wil geven die hij of zij verdient. 


De uitdaging

Iedereen de aandacht geven die hij of zijn verdient, ook nog inhoudelijk zelf projecten op je bord hebben en een jong gezin. En natuurlijk wil je ook nog groeien, leren en vaardiger worden in je leiderschap.  Zo herkenbaar en zo uitdagend om al die ballen de lucht in te houden.

Over de hulpvraag had hij goed  nagedacht: hoe begeleid ik mijn mensen door deze organisatie verandering, waar oude conflicten de kop opsteken en eigenlijk ook hoe blijf ik daarbij zelf overeind. Zeker omdat er een hoop gedoe is en dit natuurlijk niet het enige is dat op zijn bordje ligt.


Oplossingen en leiderschap

We hebben gekozen voor Coronaproof wandel coachsessies. Heerlijk in de buitenlucht goede gesprekken waarbij we op zoek gaan naar de angel ten aanzien van zijn energielek. Waar we oplossingen zoeken voor dilemma’s en waarbij kennis en vaardigheden voor leiderschap de revue passeren. Waar we ook aandacht hadden voor keuzes maken, controle houden en wanneer is iets goed genoeg voor jezelf en voor anderen.

Aan het einde van iedere sessie maken we een samenvatting van het gesprek en kiezen daaruit zaken waar hij de komende periode mee aan de slag gaat.

- Verkennen en Ontdekken -


De basis

De basis is Transformatieve coaching, omdat dat de weg vrij maakt naar het oplossen van energielekken. Dat in combinatie met een gretigheid naar persoonlijke groei, kennis en vaardigheden maakt deze jonge manager voor mij de ideale klant. 

Genieten van een heel mooie en inspirerende opdracht!


Groei en inspiratie

Dit grote genoegen is aan ons om mee te lopen met individuen en teams die twinkeling en groei willen ervaren. Waarin gewoon hart hebben voor je werk én je gezin fijn en tegelijk uitdagend is.

Vind je het leuk om eens wat ervaringen te horen? Om bij jezelf op te merken of het iets in jou raakt. Dat wat je kunt inzetten voor jezelf of voor je team. Waarin jij groei, bloei en vooruitgang ziet. Schroom niet, laat het ons weten. We staan altijd open voor uitwisseling en verkenning. Gewoon om met elkaar te creëren. 


We ontmoeten je graag!

Ben je ook zo’n bewogen mens met hart voor de zaak en voor je thuisfront, maar kun je best wel wat ondersteuning gebruiken?
Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak. We ontmoeten je graag!

Naam*
Emailadres *
Telefoon
Bericht
0 of 350